344.

Owsianka gotowana z jabłkiem, śliwkami i cynamonem, podana ze śliwką, figą i ricottą.

22 komentarze:

  1. Połączenie ricotty i fig wygląda zachęcającą ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Tak, tak, wielkie tak! :D i jeszcze ricotta, narobiłaś mi na nią ochoty i chyba dzisiaj kupię ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Idealne połączenie. Wszędzie figi cóż za wariacje ! ;p

    OdpowiedzUsuń
  4. Połączenie ricotty z figą jest doskonałe samo w sobie moja mistrzyni owsianek :)

    OdpowiedzUsuń
  5. owsianka, a na niej owocowy kwiat - cudownie! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Idealne śniadanie na leniwy poranek! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. przepięknie się prezentuje :)

    OdpowiedzUsuń
  8. tak prosto, a tak smacznie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Dzisiaj jak już spróbowałam figi to wiem, że to śniadanko musiało być przepyszne :)

    OdpowiedzUsuń
  10. wyszedł Ci śliczny śliwkowo - figowy kwiat! :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Iście jesienne śniadanko, same cudowne smaki i do tego tak ładnie podana! :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Wygląda bardzo apetycznie! :)

    Pozdrawiam
    ___________
    truskawkowa-fiesta.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  13. pyszna i pięknie się prezentuje :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Wygląda jak taki kwiat! Pięknie :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Pieknie podaane jak zawsze <3 !

    OdpowiedzUsuń
  16. świeżych fig nie miałam okazji jeść.. a szkoda-kuszą mnie bardzo!

    OdpowiedzUsuń