342.

 owsianka z cynamonem, gotowana na budyniu waniliowym, podana z figami i masłem orzechowym

16 komentarzy:

  1. Miałam dwa podejścia do świeżej figi....niestety ten owoc nie jest dla mnie ;p Tylko wersja suszona mi odpowiada :D Figi pozostawiam Tobie a resztę zabieram :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A mi właśnie świeże bardziej posmakowały niż suszone :)

      Usuń
  2. Cynamon, figi i masło orzechowe, a do tego owsianka gotowana na budyniu - kremowa z pysznym , waniliowym posmakiem. Czy ktoś jeszcze kiedyś śmie mi powiedziec " jak ty możesz jeść te ohydne owsianki" ?! Odeślę wtedy owego delikwenta do tego wpisu - szczęka mu opadnie

    OdpowiedzUsuń
  3. Figi z cynamonem, figi z masłem orzechowym, figi z owsianką, no wszystko wspaniałe :)

    OdpowiedzUsuń
  4. pełna miseczka aż się wylewa, tyle dobroci :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Cudownie się prezentuje, chociaż świeże figi nie należą do moich faworytów :)
    Ale uwielbiam oglądać śniadania z nimi!

    OdpowiedzUsuń
  6. U mnie dzisiaj też masełko orzechowe :) Kupiłam też dzisiaj figi, więc w końcu będę miała możliwość skosztowania :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Twoje miseczkowe dania zawsze się tak świetnie prezentują!

    OdpowiedzUsuń
  8. dzisiaj robiłam owsiankę i zapomniałam, a chciałam do niej dodać budyń! :P

    OdpowiedzUsuń
  9. Jakie piękne zdjęcia, jaka piękna owsianka, jakie apetyczne figi! :)

    OdpowiedzUsuń
  10. a ta owsianka jeszcze tak pięknie okraszona promieniami słonecznymi.... to musiało być pyszne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  11. swietny blog, bardzo pozytywny i te przepisy, chyba zostanę tu na zawsze !!
    obserwuję! pozdrawiam ;)

    OdpowiedzUsuń
  12. intrygują mnie te figi, muszę je w końcu kupić i sprawdzić jak smakują ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. Figi są niezwykle fotogeniczne! No i smaczne, oczywiście :)

    OdpowiedzUsuń