☆305. Budyń.

 #domowy budyń waniliowy, podany z musli, tahini i morelami#

21 komentarzy:

  1. domowy najlpeszy :)
    i jeszcze waniliowy *-*

    OdpowiedzUsuń
  2. wszystko co domowe jest lepsze, to oczywiste :)

    OdpowiedzUsuń
  3. domowe budynie biją na głowę te sklepowe :P

    OdpowiedzUsuń
  4. Jeszcze nie próbowałam robić budyniu. Myślisz, że z mleka sojowego będzie ok?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja robiłam właśnie na sojowym, waniliowym :)

      Usuń
    2. Ojej, budyń z mleka sojowego! A mogłabyś podać przepis, ślicznie proszę? :D

      Usuń
    3. 2 szklanki mleka, 2 łyżki mąki ziemniaczanej z lekkim czubkiem i ewentualnie coś do osłodzenia. 1,5 szklanki zagotować, w reszcie rozmieszać mąkę i cukier, wlać do gotującego się mleka i energicznie mieszać, żeby nie było grudek :D Jak zgęstnieje, przelać do miseczki i voila ;)

      Usuń
    4. Bajecznie proste, dziękuję!

      Usuń
    5. O, super! Będę testować przepis :3

      Usuń
  5. ach, te domowe budynie najlepsze! a waniliowy to już w ogóle (:

    OdpowiedzUsuń
  6. Ale wyśmienity pomysł :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Rozpłynęłam się razem z tym śniadaniem :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Nie robiłam nigdy budyniu! muszę kiedys spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Morele i tahini to boskie połączenie. A domowy budyń jest najnajnaj :)

    OdpowiedzUsuń
  10. swoje to swoje, pycha <3

    Pozdrawiam

    nutkaciszy.blogspot.com
    truskawkowa-fiesta.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń