☆ 220.

#owsianka gotowana na budyniu czekoladowym, podana z ricottą, płatkami migdałów, suszonymi daktylami i domowym dżemem wiśniowym#




20 komentarzy:

  1. ale mi narobiłaś ochoty na czekoladowy budyń tą swoją owsianką! a wiśniowy dżem jak ulał pasuje do takich smaków :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dokładnie moją uwagę też przykuł właśnie dżem i budyń :d i lepiej bym tego w słowa nie ubrała :D

      Usuń
  2. Dzem wisniowy to chyba moj ulubiony :D

    OdpowiedzUsuń
  3. U mnie dziś też owsiankowo :) ale Tobie to nigdy nie dorównam :D Mistrzyni w artystycznej owsiance :)

    OdpowiedzUsuń
  4. na budyniu uwielbiam <3
    i to jeszcze czekoladowym! :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Jak zwykle przepięknie podana. Aż ślinka cieknie. :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ten dżem wiśniowy wygląda cudnie ♥

    OdpowiedzUsuń
  7. Na pewno była smaczna :)

    OdpowiedzUsuń
  8. No to oboje mamy swoje czekowiśniowe smaki ;D

    OdpowiedzUsuń
  9. Co za dodatki! Takie królewskie śniadanie ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. Dawno nie jadłam budyniu czekoladowego na który zrobiłaś mi ochoty! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. do niedawna nie lubiłam owsianki, teraz jem ją prawie codziennie i na pewno spróbuję jej w Twoim wydaniu :)

    OdpowiedzUsuń
  12. ach, ten smak domowego dżemikuuu :3

    OdpowiedzUsuń
  13. Jak zwykle wyglada jak obloczek *.*

    OdpowiedzUsuń
  14. Budyniową uwielbiam, no i ten domowy dżem... Pasuje idealnie :)

    OdpowiedzUsuń
  15. ja tu widzę śniadaniową rozpustę :DD

    OdpowiedzUsuń
  16. jejku, tak magicznie to wygląda! :)

    OdpowiedzUsuń