17.03.2014

#śmietankowa* owsianka podana z ricottą, suszoną żurawiną, suszonymi morelami i jagodami z syropu#

*gotowana z dodatkiem śmietany kremówki


19 komentarzy:

  1. Już o takiej dawno myślałam, jednak zawsze było coś innego do zrobienia... Ale pysznie brzmi:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Od dawna się zbieram, aby ugotować owsiankę z dodatkiem kremówki.. musi być cudownie delikatna i aksamitna!

    OdpowiedzUsuń
  3. Muszę ale to muszę zrobić tę na kremówce!

    OdpowiedzUsuń
  4. Taka wersja owsianki jest chyba najlepsza :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Kremówka daje zawsze taki dobry posmak! Muszę też taką zrobić :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam takie jagody z syropu. Otwierając taki słoiczek, choć trochę przemycam letniego aromatu do śniadanka :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Syrop wyrzuć, to jagody Ci zjem ;D

    OdpowiedzUsuń
  8. z kremówką?! ojej, musiało być nieziemsko *.*

    OdpowiedzUsuń
  9. Ale ta owsianka kremowo wygląda <333

    OdpowiedzUsuń
  10. Idealna! oddaj mi trochę tych jagód, proszę :)

    OdpowiedzUsuń
  11. widziałam już gdzieś, że ktoś właśnie z nią gotował! Totalne zaskoczenie, wow..!
    pewnie delikatna, jak fiks! :)

    OdpowiedzUsuń
  12. z kremówką uwielbiam, jedna z najlepszych :)

    OdpowiedzUsuń
  13. podkradłabym ci te jagody!! :D

    OdpowiedzUsuń
  14. jeszcze nie jadłam takiej z dodatkiem kremówki, musi być megaa pyszna! :))
    ja też kradnę jagódki :D

    OdpowiedzUsuń
  15. Szczena mi odpadla jak zobaczylam te miseczke mniam mniam mniam <3 !

    OdpowiedzUsuń
  16. Ale musiała być kremowa! Uwielbiam tak pyszne dodatki :)

    OdpowiedzUsuń
  17. Z dodatkiem kremówki wszystko smakuje lepiej :D

    OdpowiedzUsuń