84. Zimowo, świątecznie.


#cynamonowa owsianka z migdałami, mandarynką i domową granolą#
#cinnamon porridge with almonds, mandarin and homemade granola#





Aromat tej granoli jest nie do opisania. Uprażone orzechy, łączące się z zapachem cynamonu i miodu sprawiają, że gdy otwieram pudełko najchętniej usiadłabym i zjadłabym całą jego zawartość.

Następny dowód na to, że sklepowe rzeczy nigdy nie dorównają domowym wytworom.




8 komentarzy:

  1. ooo.. domowa granola?!
    Mniam! Połączyłaś cudowne smaki! :)
    A jak robiłaś ją dokładnie?

    OdpowiedzUsuń
  2. Rzeczywiście musiała pysznie pachnieć :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Aż mi ślinka ciekła jak czytałam opis tej granoli ! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. świątecznie i oczywiście smacznie ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. uwielbiam takie aromaty, dlatego często się nimi zachwycam :)
    czekam na przepis :)

    OdpowiedzUsuń
  6. takie domowe wytwory to najlepsze co może być :)

    OdpowiedzUsuń