338.

 Owsianka z jabłkiem i przyprawami korzennymi, podana z brzoskwinią i masłem orzechowym. Inka z mlekiem.

21 komentarzy:

  1. już tak dawno nie piłam Inki! a taką owsiankę z korzennymi smakami chętnie zjem w najbliższym czasie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Korzennie się na blogach robi.. wreszcie! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Zapomniałam ostatnimi czasy o owsiance, nieładnie z mojej strony. Ale coś czuję, że jesienią znowu będzie najczęstszym gościem w mojej miseczce. Mniam! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. U mnie też dzisiaj korzennie :)
    Prześliczny kubek!

    OdpowiedzUsuń
  5. Jeden z moich ulubionych przepisów na owsiankę :) Miimum raz w tygodniu gości u mnie jako śniadanie

    OdpowiedzUsuń
  6. Bardzo podoba mi się jej podanie, takie minimalistyczne *.*

    OdpowiedzUsuń
  7. Śliczny kubek :) Lubię takie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. korzenna, z jabłkiem najlepsza!

    OdpowiedzUsuń
  9. Mniam ! : * Gdzieś te kubeczki widziałam : ) Super dobrze kolorystyka dobrana z kubkiem i miseczką, a danie wygląda oblędnie < 3
    http://spelniaj-swoje-marzenia.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  10. Nigdy nie udaje mi się tak ładnie jabłka/ brzoskwini na czymkolwiek ułożyć :P
    Przepyszne smaki! :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Przypomniałaś mi o Ince! :)
    Tak bardzo Ci dziękuję! haha

    OdpowiedzUsuń
  12. jak pięnie ją podałaś :)
    i u mnie te dziś inka z mlekiem, heh :D

    OdpowiedzUsuń
  13. o, brzoskwinka - jeszcze czuć u Ciebie troszkę lata :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Przyprawy korzenne i od razu świąteczny nastrój. To lubię :)

    OdpowiedzUsuń
  15. hehe ktoś tu kubkiem mnie bardzo kusi :P

    OdpowiedzUsuń
  16. Dawno Inki nie piłam! I wpadłam na ciekawy pomysł z nią...dzięki za inspirację ;)

    OdpowiedzUsuń