☆ 185.

#owsianka gotowana na budyniu waniliowym, podana z ricottą, suszoną żurawiną, suszonymi daktylami i miodem gryczanym#



22 komentarze:

  1. Przypomniałaś mi tą owsianką, że muszę kupić budyń! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Ten miód wygląda pysznie na owsiance - tak super się rozpłynął :3

    OdpowiedzUsuń
  3. Twoje owsianki zawsze są cudowne i patrzac na nie czlowiek by najmniej ja zawsze się usmiecha <3 !

    OdpowiedzUsuń
  4. rewelacja. miód gryczany jest bardzo, bardzo aromatyczny.

    OdpowiedzUsuń
  5. Daktyle w owsiance - pycha! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Twoje owsianki nigdy się nie nudzą ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ten miód zawsze mnie intryguje!
    Ta owsianka musi smakować nieziemsko :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Słońce cudownie dzisiaj oświeciło twoje smakowite jak zwykle śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Mogę przyrządzać niezliczone ilości różnych wariacji owsiankowych, ale ta na budyniu waniliowym nie ma sobie równych :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Uwielbiam ten miód <3 jak i twoje owsianki !

    OdpowiedzUsuń
  11. Budyniowa z takimi dodatkami? Biorę w ciemno :D

    OdpowiedzUsuń
  12. U ciebie to zawsze tak ładnie i miło wszystko wygląda ! :>

    OdpowiedzUsuń
  13. uwielbiam budyniowe za konsystencję wspaniałą, taką jak u Ciebie widoczna na zdjęciu!

    OdpowiedzUsuń
  14. Budyniowa musiała być mega kremowa :3 Miód gryczany uwielbiam, jak każdy zresztą, pysznie wygląda na tej owsiance!

    OdpowiedzUsuń
  15. Jak zwykle zdjęcia piękne. Owsianka gotowana na budyniu, to jedna z moich ulubionych ;)

    OdpowiedzUsuń
  16. ten miód rozpływający się po wierzchu... nie można się oprzeć! <3

    OdpowiedzUsuń
  17. Minimalne, a tak wspaniałe dodatki! Wszystko co uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  18. Miód gryczany w tej owsiance na pewno się sprawdził :)

    OdpowiedzUsuń