14.02.2014 Wygrała owsianka.

Rozmyślałam o gofrach. Czerwonych, przełożonych bielusieńką ricottą i babcinym truskawkowym dżemem. Jednak, jak zresztą widać, owsianka wygrała dzisiejsze śniadanie. Pozostała ricotta i truskawki, w trochę innej formie. Czerwono dzisiaj.

#truskawkowa* owsianka, podana z ricottą, suszoną żurawiną, jagodami goji i truskawkami#
#strawberry* oatmeal, served with ricotta, dried cranberries, goji berries and strawberries#

*gotowana z truskawkami i sokiem z truskawek
*cooked with strawberries and strawberry juice

21 komentarzy:

  1. Czerwona, ale jaka pyszna :)

    OdpowiedzUsuń
  2. wygląda bardzo walentynkowo! :) za truskawkami już tęsknię.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. dobrze, że są jeszcze mrożone i można tęsknotę za tymi letnimi, prosto z krzaczka, zniwelować! :)

      Usuń
  3. U mnie wygrały gofry :) Zapewne gdybym śniadanie jadła sama wygrałby owsianka :D Genialnie podane i to serduszko :D

    OdpowiedzUsuń
  4. prezentuje się doprawdy miłośnie! ; D

    OdpowiedzUsuń
  5. Aj, aj! Wszędzie widzę różowe kolory-walentynki he?:)

    Podoba mi się to połączenie smaków-mmm:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Czy ja widzę serduszko ? ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Truskawkowo! :3 Najlepiej! ♥♥

    OdpowiedzUsuń
  8. Jak to się mówi - owsianka z sercem :)

    OdpowiedzUsuń
  9. owsianka też piękna. i na pewno pyszna!

    OdpowiedzUsuń
  10. Gofry czy owsianka, ciężki wybór. Ale czegokolwiek byś nie wybrała i tak wiadomo, że będzie pysznie. :) Serduszko! <3

    OdpowiedzUsuń
  11. Czerwona owsianka jest obowiązkowa na walentynkowe śniadanko <3

    OdpowiedzUsuń
  12. Cudowne serce <3 Owsianka najlepsza u ciebie zawsze taka piękna , że mogła bym oglądac te zdjęcia non stop :) !

    OdpowiedzUsuń
  13. ooo, jest i serducho! takie serducho oddaje właśnie owsiance :) u mnie często wygrywa miłość do niej :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Owsianka bywa niezastąpiona :) Pychotka!

    OdpowiedzUsuń
  15. czerwono i walentynkowo! :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Walentynkowo i pysznie, idealnie <3

    OdpowiedzUsuń
  17. Nie wiem dlaczego < tzn.wiem :D... >, ale uwielbiam Twoje owsianki! :D Składniki zawsze idealnie dobrane. Bez przesadzenia, tak jak powinno być. Pysznie podałaś, ricotta, truskawkowe serducho, aż szkoda jeść! :)

    OdpowiedzUsuń