Rozmyślałam o gofrach. Czerwonych, przełożonych bielusieńką ricottą i babcinym truskawkowym dżemem. Jednak, jak zresztą widać, owsianka wygrała dzisiejsze śniadanie. Pozostała ricotta i truskawki, w trochę innej formie. Czerwono dzisiaj.
#truskawkowa* owsianka, podana z ricottą, suszoną żurawiną, jagodami goji i truskawkami#
#strawberry* oatmeal, served with ricotta, dried cranberries, goji berries and strawberries#
*gotowana z truskawkami i sokiem z truskawek
*cooked with strawberries and strawberry juice
Czerwona, ale jaka pyszna :)
OdpowiedzUsuńsmacznie wygląda:)
OdpowiedzUsuńPełna miłości ;)
OdpowiedzUsuńwygląda bardzo walentynkowo! :) za truskawkami już tęsknię.
OdpowiedzUsuńdobrze, że są jeszcze mrożone i można tęsknotę za tymi letnimi, prosto z krzaczka, zniwelować! :)
UsuńU mnie wygrały gofry :) Zapewne gdybym śniadanie jadła sama wygrałby owsianka :D Genialnie podane i to serduszko :D
OdpowiedzUsuńprezentuje się doprawdy miłośnie! ; D
OdpowiedzUsuńAj, aj! Wszędzie widzę różowe kolory-walentynki he?:)
OdpowiedzUsuńPodoba mi się to połączenie smaków-mmm:)
Czy ja widzę serduszko ? ;)
OdpowiedzUsuńTruskawkowo! :3 Najlepiej! ♥♥
OdpowiedzUsuńJak to się mówi - owsianka z sercem :)
OdpowiedzUsuńowsianka też piękna. i na pewno pyszna!
OdpowiedzUsuńGofry czy owsianka, ciężki wybór. Ale czegokolwiek byś nie wybrała i tak wiadomo, że będzie pysznie. :) Serduszko! <3
OdpowiedzUsuńCzerwona owsianka jest obowiązkowa na walentynkowe śniadanko <3
OdpowiedzUsuńCudowne serce <3 Owsianka najlepsza u ciebie zawsze taka piękna , że mogła bym oglądac te zdjęcia non stop :) !
OdpowiedzUsuńooo, jest i serducho! takie serducho oddaje właśnie owsiance :) u mnie często wygrywa miłość do niej :)
OdpowiedzUsuńjaka słodka <3
OdpowiedzUsuńOwsianka bywa niezastąpiona :) Pychotka!
OdpowiedzUsuńczerwono i walentynkowo! :)
OdpowiedzUsuńWalentynkowo i pysznie, idealnie <3
OdpowiedzUsuńNie wiem dlaczego < tzn.wiem :D... >, ale uwielbiam Twoje owsianki! :D Składniki zawsze idealnie dobrane. Bez przesadzenia, tak jak powinno być. Pysznie podałaś, ricotta, truskawkowe serducho, aż szkoda jeść! :)
OdpowiedzUsuń