372.

 Pełnoziarniste jabłkowe kluski kładzione na mleku, podane z cynamonem, miodem i masłem orzechowym.

19 komentarzy:

  1. Z chęcią bym zjadła takie śniadanko :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Brzmi i wygląda świetnie, tak otulająco (jeżeli tak może wyglądać, ale kojarzy mi się z takim ciepłym, rozpływającym się w ustach śniadaniem) :)

    OdpowiedzUsuń
  3. najlepsze na jesienne rozgrzanie! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Idealne śniadanie na to oziębienie na dworze. Cieplutko się robi od samego patrzenia! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Idealne otulające śniadanko jak na taką pogodę :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Dziś miałam jeść takie samo śniadanie :D Nasze kradzione kluski :D ale mama miała zupełnie inne plany ;p i zamotała wcześniej ciasto na placki ;p

    OdpowiedzUsuń
  7. Zgrałyśmy się z kluchami :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Moje ulubione rozgrzewające kluseczki! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Nic dodać, nic ująć! Są idealne :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Uwielbiam kluski kładzione! Szczególnie takie jak babcia robi, to już w ogóle poezja :)

    OdpowiedzUsuń
  11. wieki nie jadłam klusek kładzionych!
    Muszę to zmienić, przecież tak je uwielbiałam :)

    OdpowiedzUsuń
  12. masło orzechowe dopełnia całości!

    OdpowiedzUsuń
  13. miska pełna kluchów idealna na zimny jesienny poranek :)

    OdpowiedzUsuń
  14. jadłamje wczoraj ale dziś znów na nie mam ochotę :)

    OdpowiedzUsuń