6.01.2014

Ostatnie we Wrocławiu. Swój pobyt kończę tak samo, jak go zaczęłam. Gęstą owsianką smakującą szarlotką z klasycznymi dodatkami.

#cynamonowo-jabłkowa owsianka, podana z orzechami włoskimi, rodzynkami, jogurtem naturalnym i jabłkiem#
#cinnamon-apple oatmeal served with walnuts, raisins, natural yogurt and apple#

11 komentarzy:

  1. dobre pożegnanie miejsca tak pieknego, jak Wrocław :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Klasyczne połączenia są zazwyczaj najlepsze! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ooo.. bogactwo smaku i aromatu-mniam!
    Gotowanie owsianki z owocem-cuuudo <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Jedno z moich ulubionych połączeń.. ja tylko zamieniam orzechy włoskie na jakiś inny rodzaj :)

    OdpowiedzUsuń
  5. klasyka, ale za to jaka smaczna! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ja tez dzis musialam zrobic owsianke, bo juz sie za nia stesknilam
    Twoje tez musiala byc pyszna, bo smakowala jak moje ulubione ciasto :-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Pyszna owsianka, najlepsza, na wszystko. Trzymaj się :))

    OdpowiedzUsuń
  8. bo nie ma nic lepszego od gorącej owsianki. w takim razie życzę szczęśliwego powrotu :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Cudowne połączenie, które chyba nigdy nikomu się nie znudzi :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Owsianka dobra na wszystko :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Zawsze do owsianki z jabłkiem najbardziej pasowały mi właśnie cynamon, orzechy włoskie i rodzynki :)

    OdpowiedzUsuń