379.

Cynamonowa owsianka z jabłkiem i marchewką, podana z konfiturą z czarnego bzu, orzechami włoskimi i mandarynką.

18 komentarzy:

  1. konfitura z czarnego bzu? gdzie ją dorwałaś :O ?

    OdpowiedzUsuń
  2. Pięknie wyglada zawartość tej miseczki :) I jak smacznie ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Zaciekawiła mnie ta konfitura z czarnego bzu. Musi być pyszna :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Tak już zimowo. Zawsze jak widzę Twoje owsianki to mam straszną ochotę na płatki :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ale kusisz tymi orzechami! :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Smacznie i pysznie wygląda! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Coraz bliżej do świąt! :)
    Ostatnio mi o tym często przypominasz :)

    OdpowiedzUsuń
  8. nie widzę nic lepszego nić poranek z miseczką owsianki i dużą ilością orzechów <3

    OdpowiedzUsuń
  9. ale zbliżenie na pierwszym zdjęciu, aż się przestraszyłam tego orzecha ;d a śniadanie mistrzowskie ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. z marchewką jest przepyszna, muszę ją powtórzyć :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Cynamon + jabłko + marchewka = trio idealne <3

    OdpowiedzUsuń
  12. nie jadłam nigdy konfitury z czarnego bzu.. wow.. spróbowałabym!

    OdpowiedzUsuń
  13. faktycznie mnie również połączenie orzechów i mandarynki kojarzy się ze świętami, a z drugiej strony mamy bez czyli lato, a razem mamy fajne połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  14. jakie pyszne wymieszanie smaków!

    OdpowiedzUsuń